Aanbouw, nieuwe keuken en restyling woonkamer Zevenbergen

Ken je dat? Maanden lang zoeken naar ideeën. En helaas niets concreets gevonden. Ook dit gezin heeft maanden lang gezocht naar ideeën. Helaas te veel informatie en inspiratie voor de aanbouw, nieuwe keuken en restyling van de woonkamer. Om tijd en irritaties te besparen, hebben ze Mooie Boel ingeschakeld.

Opfrisser

De woonkamer was wel toe aan een nieuw interieur, nieuwe kleuren, het kon wel iets nieuws gebruiken en iets opvallends. De keuken wordt het middelpunt van de woning. Er komt een nieuwe keuken met een aanbouw. In de aanbouw komt een enorme eettafel waaraan minimaal 8 personen kunnen zitten.

Hieronder volgen de wensen van het gezin:

  • Een andere vloer, onderhoudsvriendelijk.
  • Een nieuwe keuken, koken is een hobby van de man des huizes en daar wordt de keuken op ingericht.
  • Een andere indeling, maar wel rekening houdend met vaste elementen, zoals de openhaard.
  • Kleuradvies, het mag allemaal wel wat spannender.
  • In de aanbouw willen de bewoners graag gezellige avondjes beleven met familie en vrienden.
  • Advies voor de verlichting, maar ook rekening houdend met wat er al aan verlichting is.

Intake

Voor het restylen van de woonkamer, de nieuwe keuken en de aanbouw zijn we eerst gestart met een intake. Bij de intake hebben we een vragenlijst ingevuld. Hierbij krijg ik een goed beeld van de bewoners en wat hun wensen en eisen zijn. We hebben tijdens de intake ook meteen het spel van Mooie Boel gespeeld. Door dit spel ontstaat er al een goed beeld van wat de bewoners voor ogen hebben qua stijl.

Moodboard

Daarna heb ik een moodboard gemaakt. Nadat het moodboard goedgekeurd was door het gezin, ben ik verder gegaan. Dat houdt o.a. in de indeling, het kleuradvies, meubeladvies, materiaaladvies en lichtplan. Tot slot heb ik een shoplist gemaakt zodat ze op pad kunnen met een hoop inspiratie en ideetjes. Laat de aanbouw, restyling van de woonkamer en het plaatsen van de keuken maar beginnen.

De woonkamer en keuken zijn in een u-vorm, de woonkamer heeft een lange wand, deze wordt doorbroken door een roomdivider van staal en glas.
In de nieuwe keuken is er veel ruimte voor alle kookkunsten van het gezin, de man des huizes kan heerlijke dinertjes maken en de dochters kunnen lekkere appelflappen maken voor papa en mama.
In de aanbouw komt een grote eettafel waar gezellige lange avondjes mogelijk zijn, maar waar ook gedineerd kan worden met het hele gezin.

Inmiddels is dit project opgeleverd en gaan de bewoners aan de slag met het ontwerp voor de aanbouw, nieuwe keuken en restyling van de woonkamer

Kijk ook eens bij de andere projecten zoals de verbouwing van keuken en woonkamer in Zevenbergen

Zoek je lekker veel inspiratie? Kijk eens op de Pinterest van Mooie Boel, we zouden het erg leuk vinden als je ons gaat volgen.