Ben je het zat om eindeloos rond te dwalen op Pinterest en andere websites, op zoek naar ideeën om je woonkamer, slaapkamer of werkkamer opnieuw te richten? Voel je je overweldigd door alle mogelijkheden en weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, ik sta klaar om je te helpen met een flits interieuradvies!

Welkom bij Mooie Boel! Ik bied jou de perfecte oplossing om je ruimte nieuw leven in te blazen. Met mijn persoonlijke aanpak kom ik bij jou aan huis voor een consult, of we kunnen een online Zoom-sessie plannen. Tijdens een interactieve sessie van maximaal 2 uur bespreken we jouw wensen en geef ik je direct interieuradvies. Met mijn persoonlijke aanpak reik ik je praktische tips en advies aan op verschillende gebieden, waaronder kleur- en materiaalcombinaties, meubelkeuzes en het selecteren van accessoires. Je krijgt concrete richtlijnen om de juiste keuzes te maken die perfect aansluiten bij jouw stijl en behoeften. Op deze manier help ik je om je ruimte op een doordachte en harmonieuze manier in te richten, zodat je er optimaal van kunt genieten.


Styliste Floor

Een Flits interieur Advies scheelt jou heel wat uurtjes peinzen en piekeren, en je kunt gelijk aan de slag, heerlijk wonen en genieten.

Hoe gaat het Flitsadvies in zijn werk?

  • Telefonische kennismaking: We beginnen met een telefonische kennismaking, waarin ik een beter beeld krijg van wie jij bent en wat je zoekt voor je interieur.
  • Informatie verzamelen: Om mij een goed beeld te geven van jouw ruimte, kun je zoveel mogelijk informatie naar mij mailen. Dit kan onder andere plattegronden van afmetingen van de ruimte zijn, foto’s die je zelf hebt genomen en links naar Pinterest-borden met foto’s van interieurstijlen die je aanspreken. Daarnaast is het handig als je een lijstje maakt met al je woonvragen, zodat ik me goed kan voorbereiden op onze afspraak.
  • Afspraak plannen: daarna plannen we een bezoek aan huis of een online Zoom-sessie. Je ontvangt per e-mail een bevestiging met de datum, tijd en handige tips om je voor te bereiden op onze afspraak.
  • Bezoek aan huis of online sessie: Op de geplande dag kom ik bij jou langs of ontmoeten we elkaar online via Zoom. In maximaal 2 uur tijd gaan we efficiënt en gericht door de ruimte heen. We bespreken jouw wensen. Dit advies omvat waardevolle samengevoegd en inspiratie voor de ideale indeling en stijl van je ruimte. Ik zal je voorzien van praktische aanbevelingen en suggesties op het gebied van kleur, materiaal en woonproducten, zodat je de ruimte helemaal naar jouw wensen kunt inrichten.

Wat kost een Flits interieur Advies?

Wat zijn de kosten van een Flitsadvies? Een flitsadvies, zowel persoonlijk als online, vereist een investering van €225,-. Deze investering omvat een consult van ongeveer 2 uur.

Mocht je geen volledig interieuradvies nodig hebben, maar graag een brainstormsessie om op weg geholpen te worden, dan ben je bij mij aan het juiste adres. In ongeveer twee uur tijd zal ik je inspireren, waardevolle tips geven en al je vragen beantwoorden. Als je later een uitgebreider interieuradvies nodig hebt, behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Ben je klaar om je interieur een flitsende make-over te geven? Maak dan nu een afspraak voor een Flitsadvies en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Resultaat van een flitsadvies, deze eethoek was saai volgens de bewoners, ik heb een andere kleur op de muur bij de eethoek geadviseerd. De eethoek is nu een echte hoek, geaccentueerd door de kleur op de muur. We zijn ook gaan shoppen en hebben leuke verlichting, meubels en accessoires geshopt.

TIP!!

Geef een Flits Advies cadeau aan je vriendin of familielid.

Heel persoonlijk en uniek cadeau! Doen!