Ken je dat? Je woonkamer, slaapkamer of werkkamer wil je graag opnieuw restylen of inrichten maar je verzuipt in je ideeën. Avond aan avond struin je Pinterest, websites en shops af op zoek naar de ideale indeling en leuke spulletjes. Maar nu zie je door de bomen het bos niet meer. WAAAAR moet je beginnen. Help, jij bent toe aan een flits interieur advies!


Mooie Boel to the rescue. Floortje komt bij je aan huis of we hebben een online zoom sessie en neemt samen met jou in 1.5 uur tijd je wensen door en geeft direct maatwerk interieur advies. Je krijgt per ruimte handvatten om de ruimte weer tip-top te maken door de juiste keuzes te maken in kleur, materialen en woonproducten.

Styliste Floor

Een Flits interieur Advies scheelt jou heel wat uurtjes peinzen en piekeren, en je kunt gelijk aan de slag, heerlijk wonen en genieten.

Waaruit bestaat het Flits Advies?

  • We starten met een telefonische kennismaking. Zo krijg ik vooraf alvast een beetje een indruk van jou.
  • Mail zoveel mogelijk informatie naar Floor. Zoals een plattegrond of afmetingen van de ruimte, foto’s die jijzelf hebt gemaakt en linkjes naar Pinterest borden die je hebt aangemaakt of foto’s van interieurstijlen waar je aan zit te denken. Maak alvast een lijstje met al jouw woonvragen zodat Floor die alvast kan voorbereiden.
  • We maken een afspraak voor een bezoek of een online zoom sessie. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van datum en tijd en alvast wat tips die je kunnen helpen bij de voorbereiding van onze afspraak.
  • Op de datum komt Floor bij jou aan huis of online. Efficiënt en gericht gaan we in anderhalf uur tijd samen door je ruimte heen en maken we samen een maatwerk styling plannetje. Zo heb jij snel de ideale indeling en volop inspiratie voor je styling.

Wat kost een Flits interieur Advies?

Een flits advies, persoonlijk of online, is een investering van €225,-, het flitsadvies duurt ongeveer 2 uur.

Geen behoefte aan een volledig interieuradvies, maar wil je graag al brainstormend op weg worden geholpen? In ongeveer twee uur zal ik je inspireren, tips geven en antwoorden geven op al je vragen. Eventueel is een vervolg interieuradvies mogelijk. 

Resultaat van een flitsadvies, deze eethoek was saai volgens de bewoners, ik heb een andere kleur op de muur bij de eethoek geadviseerd. De eethoek is nu een echte hoek, geaccentueerd door de kleur op de muur. We zijn ook gaan shoppen en hebben leuke verlichting, meubels en accessoires geshopt.

TIP!!

Geef een Flits Advies cadeau aan je vriendin of familielid.

Heel persoonlijk en uniek cadeau! Doen!