Zijn jullie ook zo enorm toe aan het voorjaar? Alles weer lekker in bloei, de geur van struiken, bloemen en bomen die weer ontpoppen, de temperatuur die weer omhoog gaat, alvast een kopje koffie in het zonnetje drinken, de vogels die fluiten en hopelijk de winkels, kroegen en terrassen weer open. Man man man wat ben ik daar aan toe. Ik natuurlijk niet alleen, wij allemaal!!

En hoe gaat dat bij jou in het interieur? Krijg jij last van een gigantische opruimwoede? Ga jij alles van boven tot onder poetsen? En als alles klaar is, de boel veranderen en een nieuwe sfeer erin gooien. Weer een mooie boel van maken, zodat je lekker fris het voorjaar in kan met jouw interieur. Dus lieve allemaal, laten we lekker de lente alvast naar binnen halen.

Bij de lente horen pastelkleuren, want die vind je in het voorjaar ook buiten in de natuur. Je kunt denken aan pastelkleurig servies, tafelkleden, placemats en servetten. Leuk om de tafel er iedere dag mee te dekken. Ook kaarsen, sierkussens, beelden en toffe windlichten fleuren jouw interieur op voor een echte lente sfeer.

Mijn ultieme voorjaarsgevoel…..

Mooie grote vazen in lichte kleuren of van glas met daarin bloesemtakken, of tulpen, ranonkels, of kievietsbloemen. Dat is voor mij echt het ultieme voorjaarsgevoel in huis halen. Op tafel staat een grote schaal met kunstwerken en foto’s bij hangen. Groepeer ze op één muur. Echt heel tof zo’n wall of fame in jouw eigen huis. Een verzameling van diverse lijsten in verschillende maten is helemaal hip.

In de lente is het buiten langer licht. Al helemaal als de klok vooruit gaat. Rond 20:00 begint het langzaam donker te worden, maar met deze super toffe lamp van fonQ heb je ‘s avonds nog steeds veel licht in huis. Je kunt de zes lichtbollen zelfs verstellen! Ideaal als je ‘s avonds dat leuke tijdschrift wilt lezen.

De kleine verhuizing

En dan dè grote verandering in da house….. zet de opstelling van jouw meubels eens anders. Ga de boel lekker reorganiseren. Eerst even alles goed schoonmaken en dan de boel in een andere opstelling zetten. Net alsof je verhuisd bent. Waarschijnlijk is het even wennen, maar het geeft echt een gevoel dat je in een ander interieur bent beland met nog steeds dezelfde stijl.

Je hoeft niet heel het huis op zijn kop te zetten, je kunt ook spulletjes weghalen en die eventjes tijdelijk op slaan. Of nieuwe accessoires toevoegen die echt bij het voorjaar passen. Haal dat donkere vloerkleed weg en vervang het met een lichte of kleurrijke.

Zo haal je kleur in huis

Nu de lente in aantocht is, begint het buiten ook allemaal te groeien en bloeien. Als je aan de lente denkt, denk je aan? Ja inderdaad vrolijke kleuren. Waarom zou je dit niet toepassen in huis? Geef één muur eens een vrolijke kleur. Het hoeft niet meteen fuchsia roze te zijn, want een pastel is ook erg tof. Waarom niet? Als je het beu bent verf je het toch weer over.

Vind jij het lastig om kleur toe te voegen aan jouw interieur en durf je het niet aan? Bel mij maar, ik durf dat wel!! Ik kan jou helpen en je meteen een paar leuke tips geven doormiddel van het flitsadvies. Als het moet ga ik samen met jou de indeling veranderen.

Wil je graag nog meer geïnspireerd worden? Ga dan naar mijn pinterest pagina voor nog veel meer voorjaarsinspiratie.

fonQ.nl