mooie boel

Welkom bij Mooie Boel, interieuradvies en ontwerp

Mooie Boel interieurontwerp en advies

 

Kom je er qua kleur, indeling en stijl niet helemaal aan uit? Vanuit de studio werkt Mooie Boel aan zowel particuliere als zakelijke interieur adviezen. Laat ons met je meedenken.

Ieder interieurontwerp is persoonlijk, het is voor ons belangrijk om alle wensen en eisen te achterhalen. Goed luisteren is daarbij de eerste stap tijdens de intake.

Daarna gaan we de wensen en eisen vertalen naar een interieurontwerp. Het ontwerp bevat o.a. een kleuradvies, een indelingsadvies, lichtplan, meubelvoorstel en diverse 3D visualisaties.

Dus twijfel niet te lang en vraag naar de mogelijkheden.

Interieurontwerp

Verhuizen, verbouwen of de inrichting veranderen? Van je huis of van jouw bedrijfspand?

Ben je wel toe aan een nieuw of vernieuwd interieur? Helemaal persoonlijk voor jou ontworpen?

Vertel me meer

Flits advies

Ook zo toe aan een opkikkertje voor jouw interieur? Snelle antwoorden op al jouw woonvragen?

Een kort advies waarmee je meteen aan de slag kunt? Dan is een flitsadvies echt iets voor jou!! Online of persoonlijk!

Ja, dit wil ik

No Nonsens Pakket

Jij wilt een mooi huis, leuk interieur maar wel snel graag?

De combinatie van een flitsadvies, personal shopping en afstylen.

No Nonsens, lekker duidelijk en snel!! Lees gauw verder….

Bekijk hier het aanbod

Personal Shopping

Heb jij iemand nodig die met jou op pad gaat om bijvoorbeeld meubelen te shoppen die goed in jouw sfeer en interieur passen?

Zoek niet verder!

Floor van Mooie Boel gaat met jou op stap (shop)

Zo werkt dat

Hallo, ik ben Floortje

Als klein meisje had ik één wens aan mijn ouders over mijn eigen slaapkamertje: geef mij een kamer met witte muren en helemaal leeg. Daarna richtte ik iedere week m’n kamer anders in. Omdat de ene week m’n hoofd naar blauw stond, en de andere week naar zomer of juist een romantische stijl. Ze werden er een beetje gek van, maar ik was compleet happy. En m’n vader had de vaste uitspraak: Je hebt er weer een mooi boeltje van gemaakt. Het is wie ik ben. Wat ik doe.

Jouw spullen verrijken je leven. Ze zijn er om te gebruiken, mee te leven en mogen best vaker per jaar van plek of functie wisselen toch? Ik zorg dat je interieur een mooie boel is en blijft, meewegend met jouw leven. Flexibel wonen voor jou.

Start hier je styling

Hallo, ik ben Floortje

Als klein meisje had ik één wens aan mijn ouders over mijn eigen slaapkamertje: geef mij een kamer met witte muren en helemaal leeg. Daarna richtte ik iedere week m’n kamer anders in. Omdat de ene week m’n hoofd naar blauw stond, en de andere week naar zomer of juist een romantische stijl. Ze werden er een beetje gek van, maar ik was compleet happy. En m’n vader had de vaste uitspraak: Je hebt er weer een mooi boeltje van gemaakt. Het is wie ik ben. Wat ik doe.

Start hier je styling

Gespot door Floortje

Ik struin voor jou over markten, door winkels en web- shops en vindt unieke meubels en accessoires. Voor jou, hier op een rijtje mijn laatste aanwinsten voor het komend seizoen.

Gespot bij Bllits Fashion & Lifestyle, FonQ woonwinkel, Rozenkelim tapijten

Handige stijlvoorbeelden die je zelf slim kunt toepassen

Floortjes' make-over

Je 'oude' thuiswerkplek delen met je gezin

Te dicht op elkaar
Gehorig telefoneren
Geen concentratie
Irritaties lopen op
Online vergaderen
De eettafel is bureau

Is jouw werkplek een rommeltje Opgeruimde thuiswerkplek

Zo wordt thuiswerken makkelijk voor iedereen

Ieder een eigen plekje
Efficiënt werken en leven
Meer privacy en rust
Toch samen gezellig
Weer eten aan je eettafel
Handig flexibel wonen

Volg je mij al op social media? Dan heb je als eerste trends en tips over styling en flexibel wonen. En delen is fijn!

Klantreview

Voor onze verhuizing diverse keren met Floor gesproken en met behulp van haar ideeën van ons nieuwe huis een thuis gemaakt. Heel prettig om gebruik te maken van haar adviezen!

Bianca verstappen

Floortje is professioneel, heeft top ideeën en komt haar afspraken na. Onze bovenverdieping is top gerestyled door deze enthousiaste dame, zeer blij mee.

Agnes van der Winkel

We zochten iemand om onze woonkamer een make-over te geven. En dat is Floortje super goed gelukt. Onze wensen heeft ze heel goed overgebracht in ons nieuwe interieur. Leuk hoe enthousiast ze verteld over haar ideeën.

Eva de Jong

Een hele fijne samenwerking gehad met Floor. Professioneel en zeer betrokken. Ze is goed om mee te sparren, heeft leuke ideeën en ze voelt goed aan naar wat je op zoek bent en in gedachten hebt. Zeker een aanrader.

MikeEigenaar Café Proost

Wij hadden Floor gevraagd voor een Flitsadvies bij ons thuis, ik kan je zeggen, het was een feestje, wat een gezellig mens!! Nadat ze weg was zijn we meteen aan de slag gegaan. Ik had wat warrige ideeën en Floor heeft alles op een rijtje gezet voor mij. Een echte aanrader.

Laura

Ik heb met Floor een flitsadvies online gedaan, van te voren had ik haar al wat wensen doorgegeven en mijn vragenlijstje. Tijdens de zoomsessie heeft ze mij erg geïnspireerd, en heeft mij over de streep getrokken waar ik het anders nooit zou durven. Ze heeft mij goede adviezen gegeven betreft de kleur van een muur, ik zat er lang over te dubben, door de goede tips van Floor, heb ik nu een schitterende huiskamer. Heel blij mee!!

Suzanne

TOP ervaring. Super mooi advies gehad en deze toegepast. Ook nadat ik het ontwerp heb gekregen kon ik altijd bij haar aankloppen voor vragen en hulp. Mooie boel is echt aan iedereen aan te raden!!

Lana, eigenaresse 'T Havenhuys, Zevenbergen

Mijn cadeautje aan jou

thuiswerk-oplossingen

download hier GRATIS mijn tips ‘thuis-werk-je-zo’

Gratis download