Die vraag, of je interieuradvies nodig hebt, heb jij jezelf vast al een keertje gesteld toen je rond ging kijken op internet om inspiratie op te doen voor een ruimte die jij graag anders wil hebben.

Vertel eens?

Maar vertel eens…… in hoeveel bladen heb jij al rondgekeken? En hoeveel borden op Pinterest heb je inmiddels aangemaakt? Heb je al veel blogs gelezen met de beste tips en interieuradvies?

En nu? Weet je het niet meer? Is de twijfel toegeslagen? Want nu ben je “over-geinspireerd” geraakt. Je hebt nu zoveel gezien dat je de weg kwijt bent.

Ik zal je geruststellen, dat is heel normaal. En ik leg het je even uit hoe dat komt. Door internet kom je overal tegenwoordig aan informatie. Er zijn enorm veel woonwinkels, woonmagazines, woonprogramma’s en social media waar je een flinke berg inspiratie uit kan halen. Daarnaast kan iedereen besluiten om interieuradvies te geven. Bijvoorbeeld een verkoper in een woonwinkel kan zichzelf interieuradviseur noemen, maar dan wordt je woonkamer gevuld met meubelen die hij daar verkoopt en is het geen onafhankelijk advies.

Wat is het verschil tussen een interieuradviseur en een interieurstylist?

Het zit hem in het maatwerk, de aandacht, het meedenken, onafhankelijk zijn. De ervaring om de mooiste kleurcombinaties te maken. Dat is een interieurstylist.

Met de juiste vragen te stellen en ook door te vragen, ik zelf als interieurstylist sta open voor de ideeën en wensen van de klant, de problemen waar de klanten tegenaan lopen in hun interieur, als je die mee kunt nemen in het plan, want dat is wat een interieurstylist doet, die maakt een plan, een houvast, een rode draad, dan worden de mooiste interieurs ontworpen. Dat is de kunst!! Klanten worden daar blij van. En het geeft ze rust, je neemt ze werk uit handen.

benodigheden voor een interieuradvies, meetlint, kleurenwaaier, meetstok op schaal, lasermeter

Inmiddels heb ik een ruime ervaring opgebouwd waar de mooiste meubels, gordijnen, verlichting, woonaccessoires en nog zo veel meer, vandaan komen. Voor alle budgetten, voor alle smaken en stijlen.

Ik ga nog een stapje verder, ik kan jou nieuwe interieur in 3D uittekenen. Je visualiseert op deze manier het nieuwe plaatje. Ideaal wanneer je het niet zelf kunt bedenken, hiermee wordt het erg duidelijk. Niet alleen in een nieuwbouwhuis handig, ook handig in oude vervallen huizen of sfeerloze ruimtes. Eigenlijk voor iedere ruimte handig.

Ik ben inmiddels uitgegroeid tot een professioneel interieurstylist en ik begrijp dat ieder interieur persoonlijk is. Daarom ga ik altijd eerst het gesprek aan en ik weet dan precies die stijl en sfeer te creëren waar de klant van droomt in zijn interieur. Ik kijk verder dan de ruimte, ik luister naar jou, naar de klant, en doormiddel van de juiste vragen te stellen kom ik erachter wat jij mooi vind, waar jij van droomt….

Interieuradvies is mijn passie, het interieur is jouw droom.

Jouw interieur probleem is mijn uitdaging, laat mij jou helpen om van jouw wensen en dromen in jouw interieur een Mooi Boel te maken.

Heb jij interieuradvies nodig? En zou je samen met mij aan de slag willen?

Voor ieder probleem is er een oplossing en ik kijk graag met je mee, heb je bijvoorbeeld een probleem met al dat speelgoed in huis? Lees dan eventjes mijn blog “wat hebben een flitsadvies en speelgoed met elkaar gemeen?”