Wil jij thuis een Mooie Boel?

Een interieur dat bij jou past? Wat aan sluit op jouw wensen?

In 7 stappen heb jij een Mooie Boel

1

Kennis maken

Verschillende mensen, verschillende wensen. Alle ontwerpen van Mooie Boel zijn maatwerk en starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken de wensen en bekijken de ruimte(s), tijdens dat gesprek komen we erachter of het klikt. In verband met reisafstanden kunnen we een kennismakingsgesprek ook online plannen. Na afloop van ons gesprek ontvang je via e-mail de offerte.
2

We starten met de basis

Een goed ontwerp begint bij de basis, een goede indeling en een moodboard. Zo krijg ik al snel een inspiratie voor een passende indeling. Daarbij maak ik een passend moodboard om de ideeën te visualiseren.
3

Tussenafspraak

Heb je gekozen voor het standaard pakket of VIP pakket, dan hebben we een tussenafspraak aan huis of online. Ik neem je mee in alle overwegingen en beslissingen zodat jij een keuze kunt maken wat het beste bij jou (en partner, gezin) past. De plattegrond (op schaal) en het bijbehorende moodboard ontvang je op papier of digitaal. Na jouw feedback ga ik verder met het ontwerp.
4

3D ontwerp

Nadat de indeling definitief is, kan ik aan de slag met de uitwerking ervan. Ik zet de ruimte(s) in 3D en ga deze verder vormgeven. Je ziet de kleuren, materialen en meubels in de 3D ontwerpen tot leven komen!
5

Verlichting en meubels

Afhankelijk van het pakket wat je gekozen hebt, worden de meubels en de verlichting zichtbaar. Net als meubels, kleuren en materialen, is de verlichting is ook een erg belangrijk aspect van een ontwerp.
6

Ontwerpbespreking

Als het nodig is, hebben we tussendoor nog een ontwerpbespreking, ik neem je mee in het 3D ontwerp en laat jou zien welke afwegingen ik heb gemaakt en welke ideeën ik voor jou heb. Ook kunnen we dan nog zaken aanpassen in het 3D ontwerp.

De kleuren en materialen maken de ruimte en zijn echte sfeer makers. Ik laat je zien hoe de verschillende kleuren, tinten en materialen passen in de ruimte. Waar het mogelijk is neem ik kleur- en materiaalstalen mee, zodat je ze in het echt kunt zien en voelen. Bij een online bespreking ontvang je een digitaal kleuren- en materialen palet.

7

The end!!

Als het ontwerp helemaal klaar is, afhankelijk van het pakket dat je gekozen hebt en de reisafstand, presenteer ik het ontwerp. Je ontvangt van mij een ingebonden boekje met alle ontwerpen, of als je liever alles digitaal ontvangt dan via de mail.

In het boekje vindt jij alles terug, afhankelijk van het pakket wat het beste bij jou past, zoals indeling, moodboard, kleuren, materialen, meubels, verlichting etc.

Optioneel

Buiten de pakketten ben ik jouw personal shopper, wat optioneel bij te boeken is. Maar je kunt bij Mooie Boel ook terecht voor een kort interieuradvies (Flitsadvies) en als kers op de taart kun je mij ook boeken om jouw ruimte af te stylen. Laten we er een Mooie Boel van maken.
Ja, ik wil een mooie boel
voorbeeld interieurontwerp mooie boel

Snelle restyling

Flits style advies

Ben jij ook zo toe aan een opkikkertje voor jouw interieur? Antwoorden op al jouw woonvragen?

Een snel interieur advies waarmee je meteen aan de slag kunt? Dan is een flits interieur advies echt iets voor jou!! Online of persoonlijk!

gezellig woonshoppen

Personal shopping

Heb jij iemand nodig die met jou op pad gaat om de mooiste meubelen te shoppen die goed bij jouw sfeer en interieur passen?

Zoek niet verder!!

Floor van Mooie Boel gaat met jou woonshoppen.

Interieurontwerp

Wat is jouw wens?

Ga je verhuizen, samenwonen, verbouwen of veranderen?

Ben je wel toe aan een nieuw of vernieuwd interieur? Helemaal persoonlijk voor jou ontworpen?

Kijk dan snel bij de mogelijkheden.

Mijn cadeautje aan jou

10 tips voor een herfstsfeer in je huis

download GRATIS inspiratiegids ‘herfst’

Gratis download
interieurontwerp mooie boel
De indeling is de basis van ieder ontwerp
Met meubels op schaal ga ik schuiven, net zo lang totdat de ideale indeling ontstaat.
De meubels op schaal zijn 1:50
Er wordt rekening gehouden met de looproutes in de ruimte.
Als er meerdere indelingen mogelijk zijn, worden die ook aan de klant voorgelegd.

Project

Making off: Hollands bruin cafe nieuw

Café Proost is een begrip in West-Brabant en mag een vaste klantenkring verwelkomen. Eigenaar Mike nam na jarenlange samenwerking de locatie over. Nu 3 jaar later vond hij het tijd voor een frisse wind door het interieur met zijn eigen ideeën erin verwerkt. Zo blijft deze befaamde, gezellige, bruine kroeg nog lange tijd een plek voor jong én oud.

Lees meer over dit project

Leuk dat je op mijn website bent.

Daag me uit, BEL 06-29090818 of mail je styling vraagstuk

Vul hier je vraagstuk in