Welk woonmerk is jouw stijl? Ik help je bij de keuze in de wereld van de vele merken. Ik werk met enkele vaste woonmerken en leveranciers. Van zo’n professioneel woonmerk weet je zeker dat de kwaliteit goed is en dat naleveringen van vloeren, verfkleuren en behang langere tijd leverbaar is. Al zal ook bij onze leveranciers af en toe een assortiment ververst worden natuurlijk.

Met deze leveranciers heb ik verder geen financiële afspraken, dus je bent vrij om voor hen te kiezen en prijzen af te stemmen. Ik heb ervoor gekozen om alleen advies, kooptips en stijlontwerpen te maken. Voor meubels, materialen en accessoires kan je dus supergoed bij onderstaande leveranciers terecht, maar je kunt overal shoppen waar jij dat wenst.

Shoppen voor accessoires, verf, meubels, behang en gordijnen is meestal leuk, maar ik snap best dat het soms overweldigend kan zijn. Zoveel keuzes, zoveel stijlen, en soms vindt je gewoon teveel mooi. Je hoofd loopt over. En dan kan ik je helpen.

Laat mij je shoppinglist maken

Met een shoppinglist in je hand heb je een leidraad om gericht te winkelen. Vooraf spreek ik dan met je door wat je stijl is en naar welke items we op zoek zijn. Dat geeft je echt rust

Neem mij mee shoppen

Goed idee toch? Ik ga met je mee winkelen. Vanuit voorgesprekken weten we waar we naar op zoek zijn, en we gaan gericht naar woonwinkels. Ik kan je ter plaatse helpen bij je keuzes. Klik even op deze link, hier leg ik uit wat personal shoppen allemaal in houdt.

Vind jouw ideale woonmerk

Wil je meer weten over een woonmerk, of zoek je toch een specifieke stijl? Ik ga graag voor je op zoek. Wil je contact met me opnemen en je vraag stellen? Dan kan ik je met veel plezier tips geven.


Mijn favoriete woonmerken

Meubels

Accessoires