Hallo, ik ben Floortje

Als klein meisje had ik één wens aan mijn ouders over mijn eigen slaapkamertje: geef mij een kamer met witte muren en helemaal leeg. Daarna richtte ik iedere week m’n kamer anders in. Omdat de ene week m’n hoofd naar blauw stond, en de andere week naar zomer of juist een romantische stijl. Ze werden er een beetje gek van, maar ik was compleet happy. En m’n vader had de vaste uitspraak: Je hebt er weer een mooi boeltje van gemaakt. Het is wie ik ben. Wat ik doe.

Jouw spullen verrijken je leven. Ze zijn er om te gebruiken, mee te leven en mogen best vaker per jaar van plek of functie wisselen, toch? Ik zorg dat je interieur flexibel een mooie boel is en blijft, meewegend met jouw leven.

Start NU jouw styling

Jouw leven en werk is iedere dag in beweging. Laat je interieur mee-flex’en.
Mooie boel toch?

Lees mijn verhaal

Lekker leven

Leef in je ruimte zoals jij dat wil. Je bank is soms je bed, en je aanrecht soms je stoel. Dat snappen we. Vertel me hoe jij leeft of werkt, en ik zorg dat je interieur flexibel blijft.

Niet-nieuw mag

De spulletjes om je heen, verrijken je leven. Daarom ben ik gek op meubels met een verhaal. Die ambachtelijk gemaakt zijn of opgedoken bij een tweedehands markt. Ik pas het graag toe in je woondesign.

Bewust materiaal

Verschil maken begint bij jezelf toch? Ik werk samen met partners die objecten duurzaam produceren of hergebruiken. De veranderende temperaturen vergen een nieuwe kijk op je leefomgeving.

Persoonlijk

Jij geeft me een kijkje in je leven, en ik maak je leef- en werkomgeving graag nog prettiger. Onze klik is belangrijk. Je privacy ook. Dus bij deze beloof ik dat die veilig is bij mij. My lips are sealed.

interieurontwerper Floor
Daarom Mooie Boel
Plezier met stylist Floor

Mijn drijfveer, mijn passie

Geef mij een lege kamer met witte muren. Mijn happy place.

Als kind zijnde was ik altijd al bezig om mijn kamer leuk in te richten. Is ook niet vreemd want het is mij met de paplepel ingegoten, mijn vader is een hele handige timmerman, wat hij ziet kan hij maken en mijn moeder was heel creatief en was ook altijd bezig om het in huis gezellig te maken.
Lees hier meer over mij

Herfstinspiratie

Beursbezoek ETC in Culemborg

Deze keer was ik naar het ETC in Culemborg gegaan, ongelofelijk, zo mooi!! Echt…. Wat gaaf!! De beurs is speciaal voor woninginrichters, interieurspecialisten, stylisten en winkeliers. Als consument kom je er niet zomaar binnen. Dat het dan best bijzonder is mag gezegd worden.

Ontdekken

Project

Making off: Hollands bruin cafe nieuw

Café Proost is een begrip in West-Brabant en mag een vaste klantenkring verwelkomen. Eigenaar Mike nam na jarenlange samenwerking de locatie over. Nu 3 jaar later vond hij het tijd voor een frisse wind door het interieur met zijn eigen ideeën erin verwerkt. Zo blijft deze befaamde, gezellige, bruine kroeg nog lange tijd een plek voor jong én oud.

Naar dit project

Mijn cadeautje aan jou

thuiswerk-oplossingen

download hier GRATIS mijn tips ‘thuis-werk-je-zo’

Gratis download

Leuk dat je op mijn website bent.

Daag me uit, BEL 06-29090818 of mail je styling vraagstuk

Vul hier je vraagstuk in