Het duurt nog eventjes maar zodra het voorjaar zich aandient komt Pasen ook in het zicht. Pasen is dit jaar 2021 op zondag 4 april. Best vroeg, maar Carnaval zou ook vroeg zijn dit jaar en dit is dan 6 weken later. Ik lees al dagen diverse berichten dat mensen het voorjaar in huis willen halen en de winter helemaal beu zijn. Ik kijk er ook al naar uit hoor. En normaal vier ik Carnaval, en dan daarna moet van mij ook meteen het voorjaar beginnen. Maar zoals alles is dit jaar alles anders, ook dat, helaas!

Enfin…. ik had het over het paasfeest!

Ik snap dat je er nu nog niet over nagedacht hebt maar weet je dat er net als kerst trends ook paastrends zijn. Ook 2021 heeft trends voor Pasen.

Dit zijn de trendkleuren voor Pasen:

  • Super vrolijk
  • Romantisch roze
  • Fantastisch paars
  • Naturel
  • Zwart-Wit

Behalve dat we eitjes en Paastakken veel in de Paasdecoratie terug zien komen, kun je ook veren, bloemetjes, haasjes en kuikens gebruiken.

Let wel op de kleuren, zorg ervoor dat het niet een bonte kermis wordt van alle paasversiering heel veel kleuren door elkaar zonder dat het een geheel is.

Kijk ook even bij mijn tips om de paastafel op een mooie manier te decoreren.

Ik zou het leuk vinden dat je me op Pinterest gaat volgen. Ik heb een berg aan inspiratie op mijn Pinterest gedeeld. Heb jij ook al Pinterest?