Soms ben je de spullen om je heen even beu, en ben je toe aan iets nieuws of iets specifieks? Nieuwe meubelen, raambekleding, woonaccessoires. Hou je van woonshoppen maar vind je het moeilijk om keuzes te maken betreft jouw interieur? Twijfel je wel eens? Of vind je het gewoon fijn dat er een interieurstylist als personal shopper met je meegaat? Zou je hierbij hulp kunnen gebruiken? Lees snel verder.

Altijd al eens met een echte interieurstylist op pad willen gaan om te woonshoppen? Floor, de interieurstylist van Mooie Boel neemt jou mee naar woonwinkels waar er naar hartenlust geshopt kan worden. Zij laat jou zien hoe je effectief kunt shoppen en stelt samen met jou, nieuwe producten samen voor in jouw huis als jouw Personal shopper.

Als personal shopper gaat Floor samen graag met jou op pad, zij geeft op geheel vrijblijvende wijze advies met betrekking tot de keuze van meubels, raambekleding en woonaccessoires, hierbij word rekening gehouden met jouw smaak en budget. Maar natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met de sfeer in jouw interieur.

De voordelen van een personal shopper

  • Het bespaart jou veel kostbare tijd
  • Persoonlijk onafhankelijk advies op maat
  • Voorkomt een miskoop
Jouw eigen vrolijke personal shopper mee op woonshoppen

Wat wordt mijn investering in een personal shopper?

De interieurstylist van Mooie Boel, Floor, gaat samen met jou op pad, de investering in een personal shopper gaat per dagdeel van 4u, €260,-


Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via mail hallo@eenmooieboel.nl