De gedwongen thuiswerkplek, lijkt toch wel een heerlijk plekje. Want uit onderzoek blijkt dat thuiswerken fijn werkt voor de werknemer maar ook efficiënte resultaten levert voor de werkgever. Win-win dus. Erg belangrijk dus om van je thuiswerkplek aan de eettafel, in kledingkamer of aan een klein tafeltje op zolder naar een ruimere werkplek te gaan waar je langere tijd en dagen prettig en ongestoord kan werken. Maar hoe doe je dat? Floortje weet raad.

Ik help je aan je ideale thuiswerkplek


Ik help jou bij de keuze van de juiste ruimte in huis. Want waar je nu zit hoeft niet perse de juiste te zijn en ik zie mogelijkheden in je huis die jij nu wellicht niet ziet.

Maar ook voor de inrichting van je werkplek, denk aan opbergruimte, geluidsniveau voor al je Teams, Zoom en Skype meetings en opbergplekken bedenk ik oplossingen waarvan jij zegt: aaaaaaah, ja tuurlijk. Wat gaaf.

Ergonomie is ook zo’n onderwerp. Want is op het kantoor van je werk wel gedacht aan juiste tafelhoogte, de ideale zithouding in je stoel of aanpassingen gedaan aan het niet wegglijden van je stoelwieltjes op de ondergrond, thuis schiet dat er nog wel eens bij in. Toch? Ik help je daarbij.

En kom je er toch nog niet helemaal lekker uit. Bel, mail of stuur een aanvraag, en dan kom ik je hoogstpersoonlijk zelf helpen, bij jou thuis. Dan heb je supersnel de ideale werkplek.