Hoe ga jij jouw valentijn verrassen met Valentijnsdag?

Geef een origineel persoonlijk cadeau: geef een stylist cadeau.

Het is bijna Valentijnsdag, hoe ga jij jouw geliefde en de mensen om ons heen waar we ook veel van houden nog meer aandacht geven dan we ooit voorheen hebben gedaan?

Heb jij al iets origineels bedacht? Heel veel kan niet, laten we daar niet naar kijken, maar heel veel kan wel. EN ik help je met een tof aanbod:

valentijn cadeautip

> Lees HIER hoe we jouw valentijn verrassen <

Ik heb hier ook nog een paar extra tips voor je. Hiermee kan jij je geliefde of bijvoorbeeld jouw ouders of beste vriend wat lieve aandacht geven met Valentijnsdag.

Ga zelf eens wat vroeger uit de veren en maak stiekem zachtjes in de keuken een ontbijt op bed. Kook een eitje, bak lekker wat broodjes af en serveer het ontbijt op een mooi dienblad met koffie of thee, een vers geperst sapje en overheerlijk broodbeleg. Gebruik een mooie servies voor het ontbijt, en dat servies geef je dan bijvoorbeeld als cadeau. Wedden dat de ontvanger daar heel blij van wordt? Wel een servies wat matcht met het interieur natuurlijk. Strooi het bed vol met hartjes, maak een hartjes ballon vast aan het dienblad.

Ga zelf aan de slag….

Maak eens een romantische wandeling, ga lekker naar het bos of naar een strand. Neem je rugzak mee, vul hem met een kan thee of iets anders warms om te drinken, iets lekkers erbij en ga een stuk wandelen samen. Frisse lucht doet wonderen en je komt weer helemaal opgefrist thuis, daarna plof je lekker samen op de bank met een heerlijke film van Netflix bijvoorbeeld en maak er een romantisch filmavondje van.

…..en tijdens de pauze…..

Tijdens de pauze in de film verras je hem of haar met een cadeautje, dat kan persoonlijk zijn, zelf gemaakt of een luxe cadeau. Het gaat eigenlijk helemaal niet om de cadeaus, het gaat erom dat je laat zien dat je elkaar lief hebt en aan elkaar denkt, en dat je wel wat moeite wil doen.

Verras je valentijn met een diner bij kaarslicht, niet in een restaurant natuurlijk, maar gewoon thuis. Dek de tafel, met een mooi tafelkleed, gebruik je allermooiste servies en zet de tafel vol met heel veel kaarsen in de tofste kandelaars.

Door gebruik te maken van heel veel kaarsen creëer jij een echte hartstochtelijke sfeer, wedden dat jouw Valentijn enorm verrast is?! En strooi lekker veel hartjes over de tafel, of maak een hartje van bladerdeeg. Allemaal hartjes!! Heel veel hartjes!! Wie houd er niet van!!

Genoeg ideetjes om een corona-proof Valentijnsdag te houden en samen te genieten van degene wie je lief hebt.

Weet jij al wat je gaat doen?

Heb jij al een idee voor Valentijnsdag?

Ik wens je veel plezier en succes! En mocht je er niet uitkomen? Kijk dan eens op mijn Pinterest pagina voor nog meer valentijns ideetjes.