Verbouwing keuken en woonkamer

Knoop doorgehakt

Oké, we hebben de knoop doorgehakt, we gaan samenwonen! Maarrrrr……. er moet eerst wel het één en ander verbouwt worden. Onze smaken lopen ook nogal uiteen, dus dat wordt wel een dingetje. Dus Floor, kun jij ons eens helpen met jouw advies? Maar natuurlijk!! Ik breng jullie smaken samen, en maak een mooi interieurplan voor de verbouwing van jullie keuken en woonkamer.

Klaar voor de start?

OK, laten we starten! Gestart met een gezellige intake, het Mooie Boel spel gespeeld, waarmee we jullie “smaken probleem” uit de wereld helpen, nou ja, beter gezegd, samen brengen. Daarna hebben we een vragenlijst ingevuld waarbij ik heel veel van jullie wilde weten voor de verbouwing en van de keuken en woonkamer.

Tijd voor creativiteit….

In de studio ben ik gestart met een moodboard, nadat ik jullie goedkeuring had ben ik verder gegaan, met de indeling, 2D plattegrond, 3D animatie en tekeningen, kleuradvies, materiaaladvies, verlichtingsplan, meubeladvies en heb jullie geïnspireerd en veel tips gegeven. Daarna kwam de oplevering van het interieurplan voor de verbouwing van de keuken en woonkamer. Zóóó leuk, daarbij kwam de champagne op tafel!!

Alles anders

De hele woonkamer en keuken wordt veranderd, er wordt een stuk aangebouwd aan het huis waardoor de keuken vele malen groter wordt dan nu het geval is. Als klap op de vuurpijl komt er een doorgang van de woonkamer naar de keuken, de ruimte wordt straks ruimtelijk en groot.

Hieronder volgen de wensen en eisen van de bewoners voor de verbouwing van de keuken en woonkamer:

  • Een andere vloer
  • Een nieuwe keuken, koken is hun hobby
  • Een fijne ruimtelijke indeling
  • Kleuradvies
  • Advies voor meubels, vooral de eettafel is erg belangrijk
  • Advies voor verlichting
  • Welke stijl hebben we en hoe brengen we die samen?
  • We willen graag geïnspireerd worden
dit is een afbeelding van mooie boel, en is een onderdeel van een interieurplan en of advies, gemaakt in 3D 
verbouwing keuken en woonkamer

Iets opvallends!

Tijdens het gesprek kwam naar voren dat ze wel “iets” aan de muur in de woonkamer willen hebben dat opvalt. Ik heb een oude foto opgezocht (ter inspiratie) van de locatie waar ze nu wonen.

.

Opgeleverd!

Nadat het project is opgeleverd gaan de bewoners aan de slag met de verbouwing, ik ben heel benieuwd naar het resultaat. Tegen iedere klant zeg ik, jullie mogen mij altijd benaderen. Mochten er vragen zijn tijdens de verbouwing van de keuken en de woonkamer, laat het mij gerust even weten, ik help je graag.

.

Kijk ook eens bij de andere projecten, zoals het project nieuwe keuken en restyling woonkamer.

Zoek je lekker veel inspiratie? Kijk eens op de Pinterest van Mooie Boel, we zouden het leuk vinden als je ons gaat volgen.