Verhuizen met een interieurplan

Ga jij binnenkort verhuizen? Wat leuk? Ben je al plannen aan het maken hoe je het interieur gaat inrichten? Heb je jezelf helemaal losgelaten op Pinterest, de bladen en diversen woonprogramma’s? En struin je het hele internet af, op zoek naar net dat ene ideetje wat je blij maakt? Laat mij jou helpen en jou heel veel werk uit handen halen. Verhuizen met een interieurplan gaat een stuk relaxter.

Hoe dan?

Zodra jij jou tekeningen in handen krijgt van jou nieuwe huis, kan de voorpret beginnen, maar heb je er al weleens bij stil gestaan hoeveel werk dat is? Laat mij jou helpen, en een stuk werk uit jouw handen nemen. Ik kan voor jouw nieuwe huis een interieurplan maken, en dat hoeft niet meteen van heel het huis, maar kan bijvoorbeeld ook alleen van de woonkamer en de keuken.

Je kunt mij ook vragen om jou te helpen met alleen de indeling, de rest weet je zelf misschien al wel qua kleur, meubels en accessoires.

Ik teken eerst de plattegrond uit op schaal, daarna ga ik met meubels op schaal schuiven, zo komt een juiste indeling tot stand.

Laatst heb ik voor een gezellig stel, die gingen van het ene dorp naar het andere dorp verhuizen, een interieurplan op maat gemaakt, hun smaak en stijl waren ze heel duidelijk in, ze hadden moeite met de indeling, verlichting en meubels. Ik ben voor hun aan de slag gegaan. Uiteindelijk een heel mooi plannetje met duidelijk hun eisen en wensen, verlichtingsplan, indeling, meubeladvies en kleur- en materiaal advies. Hieronder laat ik aan de hand van een paar foto’s zien wat ik o.a. heb gedaan voor dit stel. Ik kan helaas niet alles laten zien ivm de privacy.

verlichtingsplan

Op de plattegrond kun je zien waar de verlichting komt.

verlichtingsplan

Een gedeelte van het verlichtingsplan met alleen de tafellampjes.

Het plan is inmiddels opgeleverd, de nieuwe bewoners zijn verhuisd en hebben het al erg naar hun zin in hun nieuwe mooie huis. Ze waren ook erg blij met het interieurplan, die was al klaar voordat ze gingen verhuizen en dat gaf hun een stuk rust. De kleuren, materialen en indeling waren al bepaald voordat ze gingen verhuizen, de schilder kon meteen aan de slag, geen gestress over de kleuren, de verhuizers konden goed hun werk doen, want de indeling was al van te voren al gepland. Ik zeg, ideaal toch?

Ga je verhuizen en kun je wel wat hulp van een interieurstylist gebruiken? Vraag gratis en voor niets naar de mogelijkheden. Je kunt contact opnemen via het contactformulier en Floor zal je zo snel mogelijk helpen.

Kijk ook eens bij dit blog “Restyling van een keuken en woonkamer”, ik heb een blog geschreven over de restyling van een keuken en woonkamer, resultaat, hele blije bewoners en klik hier voor heel veel inspiratie op mijn Pinterest- pagina.