Ik hoor je al denken een interieurplanner? Hoezo? Waarom? Na het lezen van mijn uitleg hieronder zal je denk ik wel begrijpen waarom een interieurplanner wel eens een hele handige tool kan zijn.

Even een paar voorbeeldjes:

Ik was laatst bij een jong gezin, ze waren net verhuisd. Heel het gezin is erg creatief, hebben veel ideeën en zijn in het nieuwe huis enthousiast begonnen aan het stylen van hun nieuwe stek. Maar ze hebben zoveel leuke plannen, en ideetjes dat ze niet meer weten waar te beginnen. En nu maanden later is er nog niks veranderd in huis en vindt het gezin niet de sfeer terug die ze voor ogen hadden.

Nog een voorbeeld:

Een alleenstaande man belde mij op, of ik eens langs wilde komen om een mooi plan voor hem te maken. Hij was pas verhuisd, huwelijk gestrand, je kent het wel, alles nieuw….. hij had veel ideetjes maar overzag het allemaal niet meer.

Toen dacht ik bij mezelf……

Dit kan anders, ik merk bij veel klanten dat ze het niet meer overzien, te veel info verzameld, een enorme berg aan inspiratie en ideetjes, maar dan zoveel dat ik merkte dat ze door de bomen het bos niet meer zagen. Of door de volle ruimtes de sfeer die ze voor ogen hadden niet meer ervaarden.

Ik heb zelf ervaren hoe het voelt om weer rust te hebben in je hoofd, de boel op een rijtje te hebben. Loop je met iets rond praat erover, schrijf het op. Werk het uit.

Oké kom op, wat wil je nu eigenlijk zeggen?

Hoe zou jij het vinden als ik er voor kan zorgen dat je alles weer kan overzien? En dan heb ik het over jouw interieur. In jouw eigen paleis of bij jouw op de zaak.

Hoe fijn zou het zijn dat je precies weet wat je nog moet doen? Dat al je klussen, ideeën en wensen op papier staan en dat je kan afvinken wat gedaan is.

Oplossing gevonden!

Ik heb de oplossing, voor jou! De interieurplanner! Samen met jou maken we de planning, en nee, als je geen zin hebt doe je gewoon niks! En is je portemonnee leeg dan wacht je gewoon eventjes.

Ik help jou met het maken van een planning van al jou interieur wensen, dromen, ideetjes. We beginnen bij het begin, ik help jou daarbij en als alles ingevuld is, kan jij aan de slag.

En wat denk je? Is het wat?

  • Zie jij door de bomen het bos niet meer?
  • Weet je niet meer waar te beginnen?
  • Zijn er klusjes die half klaar zijn?
  • Heb je een idee maar weet je niet hoe te beginnen?

Ik help jou! En met de planning kan jij in jou eigen tempo en dat van je portemonnee aan de slag.

Kijk ook eventjes bij jouw droom interieur, mijn ander artikel.

Volg je mij ook al op Pinterest? klik hier om te kijken en je mag mij volgen hoor. Hartstikke leuk!