Ben jij ook zo toe aan een opgeruimd interieur? Ben je die bergen speelgoed ook zo beu? Of staat al het speelgoed van de kinderen echt overal? Wordt de box waar jouw vijfjarig kind allang niet meer inzit ook als opbergplek gebruikt? Of voel je jezelf een beetje verloren in je eigen interieur en zie je door de bomen het bos niet meer? Ik heb voor jou de oplossing! Lees snel verder hoe ik jou kan helpen.

speelgoed opgeruimd

Sta jij open voor tips, oplossingen en adviezen? Ja? Mooi lees dan gerust verder.

Ik was laatst bij een gezin. De jonge moeder had mij gemaild om bij haar langs te komen en ‘de boel’ te bekijken. Ze overzag het even niet meer. Na een aantal vragen die ik haar had gesteld om haar en het gezin iets beter te leren kennen, hebben we een afspraak gemaakt. Zij stuurde mij vooraf foto’s en eigen inspiratie ideetjes, samen met de plattegrond. Genoeg materiaal om me vooraf goed voor te bereiden, waarna ik haar tijdens m’n bezoek direct heb kunnen helpen. Ze was zo blij met mijn advies en direct toepasbare tips.

Haar hulpvraag was: waar moet ik met al het speelgoed naartoe? En geef mij advies over kleurgebruik en meer opbergruimte. Met m’n meetlint, kleurstalen en map vol inspiratie onder de arm, maakten we samen een rondje door de woonkamer. Zo ontstond de ideale oplossing voor haar vraag. Helemaal happy is daar direct mee aan de slag gegaan. De kamer is vanaf nu opgeruimd en speelgoed vrij zodra de kindjes op bed liggen.

Herken jij dit ook? Oooooveral speelgoed?

Zit je lekker uit te puffen op de bank nadat de kinderen op bed liggen, kijk je tegen al dat speelgoed aan. Daar gaat je gezellige inrichting. Ik kan je helpen, en ga het zó oplossen dat zowel de kids als jij blij worden.

Een frisse blik door de ruimte en tips van een interieurstylist om weer verder te kunnen, hoe fijn is dat? Maak een start met de restyling van je ruimte zodat een compleet interieuradvies nog even niet nodig is.

Hoe werkt dat dan zo’n flitsadvies?

Stap 1: Bij een flits advies hebben we voorafgaand aan het advies, telefonisch contact.

Stap 2: Stuur mij zoveel mogelijk foto’s van je huidige situatie, sfeerbeelden van de gewenste sfeer of stijl en een plattegrond met afmetingen. Met behulp van deze gegevens kan ik mezelf alvast voorbereiden.

Stap 3: Ik kom maximaal 2 uur bij je op bezoek zodat we samen kijken naar de ruimte die aangepakt moet worden en bespreken we je hulpvraag. Ik geef je direct interieuradvies, kleuradvies, oplossingen en ideeën. Jij kunt tijdens het bezoek al je vragen stellen voor één ruimte. Die vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over verlichting, opbergmogelijkheden, kleurgebruik, soort meubels en indeling. Je ontvangt geen naslagwerk.

Heb je na dit flitsbezoek nog vragen of behoefte aan een uitgebreider plan? Met een Basis advies, Uitgebreid advies of Compleet advies krijg je gedetailleerd advies inclusief op schaal gemaakte schetsontwerpen.

Neem vrijblijvend contact op, ik vertel je graag wat voor jou ideaal is.

Meer tips op mijn socials

Voor enorm veel inspiratie kun je natuurlijk ook op mijn Pinterest terecht. Neem een kijkje en ik zou het erg leuk vinden als je mij zou willen volgen.