Een dagje naar de beurs, hoe leuk is dat, lekker veel inspiratie op doen, contacten maken en het nieuwste van het nieuwste spotten. Ik wordt er altijd erg hebberig van, en dan bedoel ik eigenlijk meer dat ik er onrustig van wordt en dat ik mijn eigen interieur weer wil veranderen. Geen probleem, ons interieur is zo ingericht dat het makkelijk te veranderen is. Ik hou er van, maar ik dwaal af, ik had het over dit beursbezoek.

Deze keer was ik aanwezig bij het ETC in Culemborg, ongelofelijk, zo mooi! Echt…. wat gaaf. De beurs is speciaal voor woninginrichters, interieurspecialisten, stylisten en winkeliers. Als consument kom je er niet zomaar binnen. Dat het dan best bijzonder is mag gezegd worden. 

Het ene was nog mooier en indrukwekkender dan het andere. Ik ben ook tot de conclusie gekomen dat alles kan, alles is mogelijk.

Loop je met me mee bij dit beursbezoek? Laten we beginnen bij het begin, bij de entree, daar staat een enorme hoge kast waar je al een glimp kan opvangen van al het moois wat er te zien is op de beurs. De nieuwste gordijnen, gaaf behang waarmee je een echt statement kan maken in huis, sierlijke vazen, stoere en verfijnde accessoires en kleurrijke items om je interieur authentiek te maken. Zie hierbij de foto’s.

Bij Keijser en co, eigentijdse maatwerk meubelen, zie ik een enorme keuze in diverse modellen en bekleding. Toe te passen in iedere stijl van het interieur en van zeer goede kwaliteit. Op het moment dat ik de showroom inliep werd ik al vriendelijk begroet door één van de medewerkers, ik voelde mezelf al meteen thuis.

Dan geef je jezelf even de tijd om daar rond te kijken, hele mooie meubels, mooie stijlen, lekker eigentijds, alle stijlen kun je gebruiken met meubelen in huis, hotel, café en werkplek. En zie je een bank, stoel of poef met net niet de juiste kleur of bekleding maar het model vindt je wel heel tof, dan hebben ze nog een ruime keuze in bekleding.

Bij een showroom voorbij Keijser en Co kwam ik deze reusachtige bank tegen, heel tof, een super grote bank waar je in deze tijd van corona, trouwens dat kon ervoor ook al en dat zal straks nog steeds zo zijn,  lekker lang op kunt genieten, gooi er lekker veel kussens in en de luilekkerland sfeer is compleet.  Ik zeg thee-tje erbij, Netflix aan, de bel eruit en niet meer uit die bank komen. Die bekleding is ook echt super tof, een hele stoere grove ribfluweel in een oker kleur. 

De hoek om loop ik recht af op Metropole by Daan. Zoooo mooi, echt een hele mooie boel, alsof je in een boutique hotel stapt. Echt schitterend.

Al met al is dit beursbezoek een boost gebleken voor m’n inspiratie en het opdoen van nieuwe zakelijke connecties. Hiermee kan ik m’n klanten weer verrassen met prachtige ontwerpen.

Ik komende projecten hoop ik mijn opgedane inspiratie te kunnen toepassen. In 3 handige stappen realiseer ik ook jouw prachtige interieur. >> Lees HIER meer over mijn werkwijze <<