Histor kleurentrends 2022

Zoals elk jaar komt Histor met een kleur van het jaar en daarbij komen ze ook met drie kleurenpaletten, en dit jaar met de Histor kleurentrends 2022 waarmee de kleur van het jaar goed gecombineerd kan worden.

Olive Sprig

Olive Sprig is dit jaar de Histor kleur van 2022, een natuurlijke flexibele grijsgroen, door de opbouw van mooie tinten in deze kleur is deze kleur multi inzetbaar, immers past hij perfect in de Histor kleurentrends 2022.

Histor kleurentrend paletten

Zoals beschreven hierboven, heeft Histor dit jaar ook drie kleurpaletten die uitermate geschikt zijn om te combineren met de Histor kleur van 2022, Olive Sprig. Immers is het super tof dat je door Histor geïnspireerd word en dat je niet zelf hoeft na te denken over welke kleurcombinaties je kunt maken. Hieronder zal ik de kleurpaletten met de Histor kleurentrends beschrijven, waardoor je geïnspireerd raakt door de mooie kleuren.

Histor introspective kleurentrends 2022
Bron: Histor

Histor introspective

Een zacht en intiem kleurenpalet, bovendien versterkt dit kleuren palet het rustgevend effect van Olive Sprig. Wil je een rust en kalmte in huis? Dan heeft dit kleurenpalet Introspective van Histor kleurentrends 2022 de perfecte kleuren.

Histor insprired kleurentrends 2022
Bron: Histor

Histor inspired

Een vrolijk en optimistisch kleurenpalet, en met humor en lef maak je met deze kleuren de meest creatieve combinaties in huis. Niks moet en alles mag. Wil je vrolijkheid in huis? Dan is dit palet, Inspired, van Histor kleurentrends 2022 het ideale palet.

histor invaluable kleurentrends 2022
Bron: Histor

Histor invaluable

Een gedurfd palet met een combinatie van natuurlijke en historische invloeden, doordat het palet bestaat uit warme aardse tinten en donkere kleuren. Als je houd van een mooi contrast, combineer dan deze rijke tinten met elkaar om diepte en warmte te creëren. Is dit echt iets voor jou? Dan is het invaluable palet van Histor kleurentrends 2022 echt iets voor jou.

Combineer er op los

Door de keuze aan vele kleuren in de Histor kleurentrends 2022, kun je volop combineren en helemaal los gaan maar let erop dat het geen bonte kermis wordt, tenzij je daar van houdt natuurlijk. Probeer een goed evenwicht te vinden met kleur in jouw interieur. Een kleurpalet in huis wat niet in balans is, daar wordt je onbewust onrustig van, sommige mensen krijgen er zelfs een unheimisch gevoel van.

Moeite met kiezen?

Heb je moeite om een goede keuze te maken met kleuren in jouw interieur? Ben je bang dat het straks niet mooi is? Probeer eens zo’n kleurtester uit van Histor, zo kun je meteen zien of die kleur wel bij jouw in het interieur staat. En kom je er dan niet aan uit? Kun je altijd Floortje de interieurstylist van Mooie Boel inschakelen.

Goed kleuradvies

Zoek je iemand voor een goed kleuradvies? Stop met zoeken en stop met zelf aanmodderen, Floortje van Turnhout van Mooie Boel geeft jou een goed kleuradvies waarmee ook jij een droominterieur kan creëren.

Via deze link kom je bij de contactgegevens van Mooie Boel.

Tot gauw!!

Groet,

Floor